Retkisatamia ja virkistysalueita Saimaalla

Saimaan Virkistysalueyhdistys ry:llä on 4 virkistysaluetta Saimaalla. Kauniissa luonnossa hyvien kalavesien keskellä sijaitsevat virkistysalueet ovat kesäisin suosittuja matkailu-, retkeily- ja lomakohteita.

Vuokrattavia mökkejä on Rokansaaressa, ja myös Piispanhuvilaa vuokrataan erityistilaisuuksiin. Lisäksi alueen saunoissa voi saunoa pientä maksua vastaan. Mökkivuokrauksesta vastaa Pidä Saaristo Siistinä ry.

Virkistysalueet

Lisäksi Mikkelin kaupungin alueella Suomenniemellä sijaitsee Palosensaaren virkistysalue, jonka omistaa Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiö.

Virkistysalueyhdistyksen hallinnoimat virkistysalueet ovat jokamiehenoikeudella kaikkien käytettävissä. Otathan tämän huomioon käyttäessäsi yhteisiä palveluita, kuten saunoja tai vuoratessasi mökkejä omaan käyttöösi.

Klikkaa kartta suuremmaksi!